EN / DA
Linked In

Søren Stenderup Jensen

Partner, PH.D. og advokat med møderet for Højesteret.


SPECIALER

Offentlig ret - miljøret - planret
Konfliktløsning
Selskabsret og virksomhedsoverdragelse (M&A)

KONTAKT

Telefon (+45) 88 88 85 33 Mobil (+45) 29 99 30 30 Email ssj@siriusadvokater.dk
Advokatsekretær: Jane Brandt Zak
(+45) 88 88 85 21
LinkedIn

KVALIFIKATIONER

Søren Stenderup Jensen er en af Danmarks førende advokater inden for erhvervs- og offentlig ret.

I mere end 25 år, heraf 18 år som partner, har Søren beskæftiget sig med erhvervsretlige forhold og miljø-, plan-, energi- og forsyningsret.

Søren rådgiver en række erhvervsvirksomheder om erhvervsretlige forhold og er sparringspartner for ledelsen i disse virksomheder.

Søren er uddannet mediator og voldgiftsdommer og arbejder løbende med førelse af rets- og voldgiftssager. Han har stor erfaring med at føre retssager for Højesteret og retssager for og mod offentlige myndigheder, ekspropriationssager ved taksationsmyndighederne og klagesager ved administrative råd og nævn.

Karriere

  • SIRIUS advokater: 2016-nu
  • Plesner: 1991-2016

HVERV

Søren er partner i SIRIUS advokater og har tidligere været partner i Plesner (1998-2016).

Søren er formand for bestyrelsen i Kvadrat Soft Cells A/S, Clearidium A/S, Hetag Byen Tag A/S og Hetag JK Tagentreprise A/S og medlem af bestyrelserne i Opus Personaleudvikling A/S og i Portalen – Greve Teater og Musikhus.

PUBLIKATIONER

Søren har skrevet flere bøger og en række artikler om primært miljøretlige emner. Han er medforfatter på “Kommunale forsyningsselskaber” og “Klimaændringer i juridisk perspektiv”.

ANERKENDELSER

I 2015 vandt Søren “Client Choice of the Environment & Climate Change Category” i Danmark, og i 2018 vandt han “Lawyer Monthly – Legal Awards 2018 – Environment – Lawyer of the Year – Denmark, og han har sin helt naturlige plads i både Chambers Europe, Legal 500 og Who’s Who Legal.

Søren er anbefalet i det internationalt anerkendte analyse- og ratingfirma Legal500 som en kvalificeret og erfaren advokat inden for miljø- og planret samt i forhold til konfliktløsning:

  • Citat fra Legal500 2020: “Søren Stenderup Jensen has a broad view, is calm and has a trustworthy behaviour”

Læs videre HER.