EN / DA
Linked In

Søren Stenderup Jensen

Partner, PH.D. og advokat med møderet for Højesteret.


SPECIALER

Offentlig ret - miljøret - planret
Konfliktløsning
Selskabsret og virksomhedsoverdragelse (M&A)

KONTAKT

Telefon (+45) 88 88 85 33 Mobil (+45) 29 99 30 30 Email ssj@siriusadvokater.dk
Advokatsekretær: Jane Brandt Zak
(+45) 88 88 85 21
LinkedIn

KVALIFIKATIONER

Søren Stenderup Jensen er en af Danmarks førende advokater inden for erhvervs- og offentlig ret.

I mere end 25 år, heraf 18 år som partner, har Søren beskæftiget sig med erhvervsretlige forhold og miljø-, plan-, energi- og forsyningsret.

Søren rådgiver en række erhvervsvirksomheder om erhvervsretlige forhold og er sparringspartner for ledelsen i disse virksomheder.

Søren er uddannet mediator og voldgiftsdommer og arbejder løbende med førelse af rets- og voldgiftssager. Han har stor erfaring med at føre retssager for Højesteret og retssager for og mod offentlige myndigheder, ekspropriationssager ved taksationsmyndighederne og klagesager ved administrative råd og nævn.

HVERV

Søren er partner i SIRIUS advokater og har tidligere været partner i Plesner (1998-2016).

Søren er formand for bestyrelsen i Kvadrat Soft Cells A/S, Clearidium A/S, Hetag Byen Tag A/S og Hetag JK Tagentreprise A/S og medlem af bestyrelserne i Opus Personaleudvikling A/S og i Portalen – Greve Teater og Musikhus.

PUBLIKATIONER

Søren har skrevet flere bøger og en række artikler om primært miljøretlige emner. Han er medforfatter på “Kommunale forsyningsselskaber” og “Klimaændringer i juridisk perspektiv”.

ANERKENDELSER

I 2015 vandt Søren “Client Choice of the Environment & Climate Change Category” i Danmark, og i 2018 vandt han “Lawyer Monthly – Legal Awards 2018 – Environment – Lawyer of the Year – Denmark, og han har sin helt naturlige plads i både Chambers Europe, Legal 500 og Who’s Who Legal.

Søren er anbefalet i det internationalt anerkendte analyse- og ratingfirma Legal500 som en kvalificeret og erfaren advokat inden for miljø- og planret samt i forhold til konfliktløsning:

  • Citat fra Legal500 2020: “Søren Stenderup Jensen has a broad view, is calm and has a trustworthy behaviour”

Læs videre HER.