EN / DA
Linked In

Joachim Ørum Petersen

Partner og advokat med møderet for Landsret


SPECIALER

Selskabsret og virksomhedsoverdragelse (M&A)
Fast ejendom

KONTAKT

Telefon (+45) 88 88 85 05 Mobil (+45) 28 26 31 55 Email jop@siriusadvokater.dk
Advokatsekretær: Samantha Milt
(+45) 88 88 85 55
LinkedIn

Med Joachim som advokat får du højt kvalificeret rådgivning og sparring, som altid tager udgangspunkt i hvad der ud fra en samlet vurdering er det bedste for din virksomhed.    

KVALIFIKATIONER

Joachim rådgiver danske og udenlandske klienter inden for selskabsret, virksomhedsoverdragelser samt køb og salg af fast ejendom, herunder udvikling af fast ejendom.

Joachim har gennem de seneste mange år fungeret som ”trusted advisor” for en lang række klienter, og han har løbende siddet i bestyrelsen i diverse erhvervsdrivende virksomheder.
Joachim har ligeledes de seneste år rådgivet købere og sælgere i et stort antal virksomhedsoverdragelser og større ejendomstransaktioner, herunder oftest som den ansvarlige partner på transaktionen og som leder af SIRIUS advokaters transaktionsteam.

Joachim er kendt for at være en erfaren og dygtig forhandler, der altid er fokuseret på at sikre den rigtige proces for løsningen af den enkelte sag, herunder sørge for koordinering og forventningsafstemme med alle involverede for herved at sikre en fleksibel transaktionsproces og en høj succesrate.

Joachim har et stort netværk inden for alle aspekter af fast ejendom, herunder kontakter til banker og andre virksomheder, der finansierer transaktioner inden for fast ejendom, som Joachim proaktivt bruger sammen med hans detaljerede kommercielle viden til glæde for hans klienter.

karriere

  • SIRIUS advokater: 2006-nu

UNDERVISNING

Joachim har i en periode på 3 år været ekstern underviser i obligationsret ved Københavns Universitet.

I de senere år har Joachim været indlægsholder på diverse kurser og gå-hjem/morgenmøder vedrørende diverse emner inden for selskabsret og køb og salg af virksomheder.

HVERV

Joachim har de seneste mange år været formand for eller medlem af bestyrelsen i flere erhvervsdrivende virksomheder.

ANERKENDELSER

Joachim er anbefalet i det internationalt anerkendte analyse- og ratingfirma Legal500 som en kvalificeret og erfaren advokat og forhandler inden for selskabsret, virksomhedsoverdragelse og fast ejendom.

  • Citat fra Legal500 2020: “Joachim Ørum Petersen is very experienced and competent within Commercial contracts and Corporate law & M&A and he always provides commercial and to-the-point advice. Furthermore, he has a strong understanding of how the client thinks and he always acts in the client’s interest. Finally, I would like to stress that he is very service minded and a very skilled negotiator”

Læs videre HER.