EN / DA
Linked In

Helle Nøhr Larsen

Advokat med møderet for Højesteret


SPECIALER

Arbejds- og ansættelsesret

KONTAKT

Telefon (+45) 88 88 85 10 Mobil (+45) 28 91 68 00 Email hnl@siriusadvokater.dk
Advokatsekretær: Line Munch Jørgensen
(+45) 88 88 85 09

Helle tror på vigtigheden af at se på en sag fra flere vinkler, for – som hun siger: ”Hvis man ikke kan se helheden – også alt det, der ikke er jura – så kan man ikke se, hvad der er et realistisk og godt resultat for klienten.”

KVALIFIKATIONER

Helle Nøhr Larsen har beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret i 20 år. Hun har et stærkt fundament inden for kollektiv arbejdsret, herunder i håndtering og forhandling af kollektive overenskomster. Helle har erfaring med både kollektiv og individuel arbejdsret for nationale såvel som internationale klienter.

Helle interesserer sig for alle aspekter inden for arbejds- og ansættelsesret, og det er hendes mål altid at sikre, at klienterne har et klart billede af deres sag, og hvad der er et godt resultat. Hun brænder for at medvirke til gode løsninger af tvister, og synes det er fantastisk, når hendes klient er hjulpet godt i mål.

Helle rådgiver og giver sparring om ansættelsesretlige forhold på både konkret og strategisk niveau.

​Helles lange erfaring i branchen gør, at hun har beskæftiget sig med stort set alt inden for det arbejdsretlige felt. Endelig har Helle opnået stor forståelse for den meget forskellige håndtering, som forskellige arbejdsretlige sager og konflikter kræver.