EN / DA
Linked In

Gitte Løvgren Larsen

Partner og Advokat med møderet for Landsret


SPECIALER

Immaterialret
Retsmægling og mediation
Kontraktsret
Markedsføringsret
Bæredygtighed (ESG)

KONTAKT

Telefon (+45) 88 88 85 46 Mobil (+45) 20 62 80 31 Email gll@siriusadvokater.dk
Advokatsekretær: Charlotte Gade Moberg
(+45) 88 88 85 25
LinkedIn

”For mig er ærlighed det allervæsentligste. Også i mit arbejde. Derfor er ærlighed også et meget vigtigt element i min rådgivning – både i forhold til min vurdering af sagen, strategilægningen, tidshorisonten og økonomien.”


Med Gitte som advokat får du kvalificeret sparring, en målrettet indstilling og en direkte kommunikation, som altid er hudløst ærlig.

KVALIFIKATIONER

Gitte har gennem sin karriere beskæftiget sig med erhvervslivets forskellige finesser og har indgående erfaring med områder inden for immaterialret og markedsføringsret. Dette indebærer udarbejdelse af aftaler, strategier, overdragelser, opnåelse og registrering af rettigheder, samt beskyttelse og håndhævelse af alle former for rettigheder. Derudover rådgiver Gitte også om licenser, mærker og varemærker, design, royalties, domæner, brugerrettigheder, patenter, markedsføring, koncepter og konfliktmægling. Slutteligt har Gitte, gennem sin tid som praktiserende advokat i USA, erfaring med de problemstillinger, der kan opstå i relation til rettigheder, når virksomheder har internationale forretninger og cross-border aktiviteter.

I 2004 blev Gitte uddannet mediator (konfliktmægler), hvilket betyder, at hun både er i stand til at virke aktivt som mediator, og at hun kan trække på disse kvalifikationer for at opnå en løsning af immaterielle tvister.

Desuden har Gitte særlige kompetencer, når det drejer sig om håndtering af rettigheder i forbindelse med salg af virksomheder.

KARRIERE

  • SIRIUS advokater: 2008-nu
  • Philip & Partners: 1999-2008

HVERV

I 2008 blev Gitte retsmægler ved Østre Landsret og er blevet genudnævnt i 2012, 2016 og igen i 2020 til en ny fireårs periode. Det betyder, at Gitte løbende modtager sager til mægling fra domstolene.

Gitte er medlem af Dansk Selskab for Ophavsret, INTA (International Trademark Association), Danske Mediatoradvokater og Foreningen for Mediation/Konfliktmægling.

Herudover er Gitte medlem af flere bestyrelser i danske selskaber, hvor hun fungerer som rådgiver. Af disse selskaber kan nævnes: Laursens udviklings- og fornyelsesfond, H.W.Larsen A/S, B. Larsen Holding A/S, S&R Larsen Holding A/S, H.W.Larsen Udlejning ApS, H.W.Larsen Montage & Service ApS.

ANERKENDELSER

Vi er glade for, at Gitte ikke blot er en erfaren mediator, men at hun i 2020 blev genudnævnt af Domstolsstyrelsen som retsmægler med virke for Østre Landsrets kreds. Til K-News fortæller hun, hvad et dusin år på posten har lært hende. Herunder hvad der har overrasket hende mest.  LÆS INTERVIEWET HER

”Fuldstændig fløjthamrende ligegyldigt, hvilken baggrund man har, hvis man kan metieren”  Gitte Løvgren Larsen interviewes i K-News d. 27. august 2020 om mangfoldighed indenfor mediationsfaget. LÆS MED HER

“Hvorfor gå i retten om appelsinen, når den ene skal bruge saften, og den anden vil have skallen?” K-News, Karnovs digitale nyhedsmedie, udgav i sommeren 2020 også denne artikel med Gitte Løvgren Larsen om hendes erfaringer om retsmægling og mediation. Kaius har snakket med Gitte Løvgren Larsen om, hvad en retsmægler arbejder med, og hvad en uddannelse i mediation kan gøre for dig i dit arbejdsliv. LÆS MED HER

Om Gitte som retsmægler udtaler advokat Payam Samarghandi: “På trods af at retsmæglinger meget sjældent er nyttesløse, så er det altid med en vis portion af skepsis, man indtræder retsmæglingslokalet med. Kan retsmægleren skabe de nødvendige og konstruktive rammer for en optimal mægling? Kan retsmægleren håndtere advokaterne? Etc. Den skepsis blev gjort til skamme med retsmægler Gitte Løvgren Larsen for enden af bordet kort tid inde i retsmæglingen. Gitte formåede relativt hurtigt at skildre parternes egentlige uenigheder og finde fælles fodslag herimellem, samtidig med at hun udfordrede parternes synspunlter. En retsmægling med Gitte har mine varmeste anbefalinger.”

Per Engsø Larsen fra Ve Gruppen udtaler endvidere: ”Nok en gang tak for at åbne for deltagelse i din mediation i går, igen. Emnet som sådan var en trist begivenhed, men interessant hvordan du får foldet det ud. Det er lag på lag som parterne selv, via dine spørgsmål, får skrællet af, og der blev flere gange synliggjort en helt tredje dimension. Du er tydeligvis erfaren, og dygtig til at mediere, og der kom en aftale ud af det, flot. Det handler ikke om at få ret, men om at blive enige.” 

Gitte er bla. anbefalet i det internationalt anerkendte analyse- og ratingfirma Legal500 som  kvalificeret og erfaren advokat inden for behandlingen af kommercielle kontrakter.

  • Citat fra Legal500 2020: “Gitte Løvgren Larsen is an outstanding lawyer. She has been super professional throughout many years of cooperation”

 

Læs videre HER.