EN / DA
Linked In

Gitte Løvgren Larsen

Partner og Advokat med møderet for Landsret


SPECIALER

Immaterialret
Retsmægling og mediation
Kontraktsret
Markedsføringsret

KONTAKT

Telefon (+45) 88 88 85 46 Mobil (+45) 20 62 80 31 Email gll@siriusadvokater.dk
Advokatsekretær: Susanne Wind
(+45) 88 88 85 20
LinkedIn

”For mig er ærlighed det allervæsentligste. Også i mit arbejde. Derfor er ærlighed også et meget vigtigt element i min rådgivning – både i forhold til min vurdering af sagen, strategilægningen, tidshorisonten og økonomien.”


Med Gitte som advokat får du kvalificeret sparring, en målrettet indstilling og en direkte kommunikation, som altid er hudløst ærlig.

KVALIFIKATIONER

Gitte har gennem sin karriere beskæftiget sig med erhvervslivets forskellige finesser og har indgående erfaring med områder inden for immaterialret og markedsføringsret. Dette indebærer udarbejdelse af aftaler, strategier, overdragelser, opnåelse og registrering af rettigheder, samt beskyttelse og håndhævelse af alle former for rettigheder. Derudover rådgiver Gitte også om licenser, mærker og varemærker, design, royalties, domæner, brugerrettigheder, patenter, markedsføring, koncepter og konfliktmægling. Slutteligt har Gitte, gennem sin tid som praktiserende advokat i USA, erfaring med de problemstillinger, der kan opstå i relation til rettigheder, når virksomheder, har internationale forretninger og cross-border aktiviteter.

I 2004 blev Gitte uddannet mediator (konfliktmægler), hvilket betyder, at hun både er i stand til at virke aktivt som mediator, og at hun kan trække på disse kvalifikationer for at opnå en løsning af immaterielle tvister.

Desuden har Gitte særlige kompetencer, når det drejer sig om håndtering af rettigheder i forbindelse med salg af virksomheder.

HVERV

I 2008 blev Gitte retsmægler ved Østre Landsret og blev i 2012 samt 2016 genantaget til en ny fireårs periode. Det betyder, at Gitte løbende modtager sager til mægling fra domstolene.

Gitte er medlem af Dansk Selskab for Ophavsret, INTA (International Trademark Association), Danske Mediatoradvokater og Foreningen for Mediation/Konfliktmægling.

Herudover er Gitte medlem af flere bestyrelser i danske selskaber, hvor hun fungerer som rådgiver. Af disse selskaber kan nævnes: Laursens udviklings- og fornyelsesfond, H.W.Larsen A/S, B. Larsen Holding A/S, S&R Larsen Holding A/S, H.W.Larsen Udlejning ApS, H.W.Larsen Montage & Service ApS.